MandaalDroge transformator 2000 KVAUiterlijk verwerkingswerk

  • vrijgavetijd:2022-04-12 22:31:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:132
  • Korte omschrijving:

    Mandaal,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen v

Artikel inhoud

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

MandaalDe isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

GasgasBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant,MandaalBelangrijkste onderdelen van boxtransformator, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.


MandaalDroge transformator 2000 KVAUiterlijk verwerkingswerk



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Fabrikant van transformatoren

Briljantie aanmakenHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Elektrische transformator-installatie

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


MandaalDroge transformator 2000 KVAUiterlijk verwerkingswerk



Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Aanbeveling van de homepageHet geluid van droge transformator komt van

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

MandaalDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,Mandaal10kV droge testtransformator, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

MandaalOverige productinformatie
  • Nagykoros10 ton mobiele instapbrugWat is belangrijker?

    Nagykoros10 ton mobiele instapbrugWat is belangrijker?

  • Chehanouf.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de belangrijkste punten van dagelij

    Chehanouf.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de belangrijkste punten van dagelij

  • Padova.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringDoe goed werk in de zin van waarde-inspectie en la

    Padova.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringDoe goed werk in de zin van waarde-inspectie en la

  • Logronio10kV droge transformator scb12Kwalitatief effect van versterkingsfase

    Logronio10kV droge transformator scb12Kwalitatief effect van versterkingsfase

  • TongliaoStage elektrische liftWat is het belangrijke doel van?

    TongliaoStage elektrische liftWat is het belangrijke doel van?

  • TongliaoVast hydraulisch hefplatformAlgemene afwijkingsmaatregelen

    TongliaoVast hydraulisch hefplatformAlgemene afwijkingsmaatregelen

  • TongliaoHefplatform met schaarvorkWat is de industriële vorm?

    TongliaoHefplatform met schaarvorkWat is de industriële vorm?

  • Tongliao12 meter hefplatform van de aluminiumlegeringMontageschema:

    Tongliao12 meter hefplatform van de aluminiumlegeringMontageschema:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!